Sponsors corner

                         
Besøk vår nettbutikk
www.TreL.no

TreL.no startet som bare en nettbutikk på et loft på Rygge i 2005, men har siden den tid blitt til en stor butikk på 220 kvadratt midt i Bodø by. I dag tilbyr vi også garn til våre kunder, men i hovedsak driver vi mest med scrapping/kortlaging. Alle torsdagskvelder (ikke i ferier) har vi åpent til halv ti om kvelden, hvor vi sitter  rundt langbordet og strikker og scrapper J Kom gjerne på besøk om du er i nærheten J
Du finner oss også på Facebook: https://www.facebook.com/TreL.no - hvor vi oppdaterer så ofte vi kan. I bloggen vår – hvor våre designere holder på:http://trelblogg.blogspot.no/ , finner du mye fint laget av vårt team av designere J
Vi kjører kurs i kalligrafi og kortlaging. Over jul håper vi og komme igang med Art Journaling. Vi har allerede en egen «avdeling» på www.trel.no bare for art journaling, i likhet med i butikken.
Butikken eies av Linda L. Larsen (derav navnet TreL), og for tiden 2 ansatte: Kari og Ida J


               Magica design
Magica design eies av Lillian 43 år, og ble til i 2005, så vi har nå holdt på i hele 9 år. Vi har utvidet mye, og blir omtalt som et "kjøpesenter på nett" da vi har flere produktkategorier. Vi startet opp med naturprodukter og alternative tjenester i 2005, men ble kontaktet av mange leverandører, som førte til at vi startet med produkter for den kreative - innen både smykkedesign og scrapping. Scrappedamer elsker interiør, så da var veien kort til å opprette en kategori for det også. Det var da naturlig å opprette en egen avdeling for barneprodukter.
Nå har vi akkurat gjort unna årets første leverandørmesse - vårens kolleksjon. Vi har i den anledning blitt godkjent av et par store leverandører innen både interiør og scrapping, så vi forventer å få inn nye varer utover våren.
Vi hadde en stor brann for en tid tilbake, og jeg bestemte meg egentlig da for å gi meg med Magica design, siden det å bygge opp igjen et varelager på flere år virket overveldende. Tiden gikk, og etter en stund, når livet igjen begynte å normalisere seg, følte jeg at jeg ikke klarte å gi opp min lille "baby", og bestemte da at jeg skulle bygge opp igjen Magica design. Vi har også blitt aktive på facebook den siste tiden, og har akkurat avsluttet en like & dele kampanje. Vi kommer til å ha kampanjer der med ujevne mellomrom også i tiden fremover blandt våre likere/delere, så følg med!
Nettbutikken vår finner du her www.magicadesign.no
Og vi blir også glad om du vil like vår facebookside, og ennå mer glad om du vil dele siden videre om du liker det du ser. Du finner butikkens facebookside her http://www.facebook.com/pages/Magica-design/172309175387


Her vil vi presentere våre sponsorer for dere. Slik at dere kan få lyst til å bli bedre kjent med butikkene, og nett-butikkene, deres.

Her får dere vite litt mere om Papirpikene, som sponser utfordring  #3.Papirpikene er en spesialforretning innen papirhobby,

med stort utvalg i alt til stempling og scrapbooking.

Butikken ligger i Gjøvik sentrum,

og eies og drives av Hilde Røisehagen og Rita Kjølvang.

Vi satser på et bredt utvalg av kvalitetsvarer,

en hyggelig atmosfære og et aktivt miljø.

Hos oss er du velkommen innom for en

hyggelig prat og en kaffekopp.

Ta gjerne med scrappesaker,

og kos deg med hobbyen din hos oss

i butikkens åpningstid.

Vi arrangerer ”scrappetreff” på kveldstid ca 1 gang i måneden,

og holder kurs i forskjellige teknikker,

både med egne og innleide kursholdere.

Følg oss gjerne på Facebook,

og titt innom bloggen vår


for å følge med på hva som skjer.

På nyåret i 2012 startet vi opp vår

egen inspirasjons- og utfordringsblogg

Papirpikenes verden


Vi har også nettbutikk


hvor du kan se nyheter, og handle enkelt og raskt.

Hvis du velger kortbetaling, bestreber vi oss

på å pakke og sende varene samme dag.

Velkommen til Papirpikene ;-)Første butikk ut i ”Sponsors Corner” er:


Papirplaneten er vår første sponsor her i bloggen, og Kari har lovet å sponse oss flere ganger. Det setter vi stor pris på . Hadde vært fint å kunne ta seg en tur til butikken i Sogndal, men det er litt for langt unna. Men hvis du er i nærheten, så anbefales et besøk der. Vi andre får ta turen til nett-butikken. Der finner dere mye fint.
Jeg har spurt Kari, som eier butikken, om å fortelle litt om seg selv, og om hvorfor Papirplaneten ble til, og her er det hun skriver om seg selv og butikken:

Jeg heter Kari Kongelf - er 37 år. Jeg kommer opprinnelig fra Skien, men har bodd i Sogndal i 20 år. Jeg er gift, og har 3 gutter på 8, 6 og 2 år.
Jeg driver til daglig en klesbutikk på storsenteret i Sogndal. Den heter Ice Planet.
Etter å ha vært i permisjon med gutt nr.2 hadde jeg lite lyst på å gå fullt tilbake på Ice Planet. Jeg hadde fått teften på scrapping - og utvalget i Sogndal var veldig dårlig på den fronten. Derfor handlet jeg en del på nett - og på butikker når jeg var på tur.
Etter å ha handlet en del på ebay , og fra USA, så jeg mange ting som jeg ønsket - men som ikke fantes i Norge. Ideen ble derfor skapt;
Jeg ville åpne min egen lille butikk i Sogndal + drive nettbutikk. Her skulle jeg få tid og ro til å skape mye fint (var ihvertfall grunntanken - hehe - ler litt av den i dag).
Siden den andre butikken min heter Ice Planet - fant jeg ut at nå måtte jeg åpne en ny butikk i butikkuniverset mitt - derfor ble det Papirplaneten :)
Jeg meldte meg på forskjellige kortkurs - og plutselig ble det den store lidenskapen (for en liten periode - hehe).
Holdt en del kurs i Sogndal både i butikken og rundt på instutisjoner, som eldrehuset, kreftforeningen, barnehagen og psykiatrien.
Det var veldig kjekt. Men alle nye varene som bare "måtte" handles tok mer og mer tid - derfor er egenproduksjonen lik null om dagen :)
Senteret skulle bygges ut - og jeg måtte flytte butikken. Med 3. mann på vei var det enklest å flytte butikken hjem i kjellerleiligheten vår - og her har den vært siden. Har jevnlig kunder som kommer innom og handler - for jeg har masse mer enn det som finnes på nettet - bla MASSE ark. (Og gode priser).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar